Monday, February 2, 2015

to the bookstore and back

бях казала в аск, че тази седмица ще напиша няколко блог поста за деня си. и ето ме тук с още един такъв пост. 
тъй като в петък едуина има рожден ден, със сиел решихме да излезем заедно и да и купим книги. но тъй като тя ни каза около 40 книги, които иска, а на нас двете със сиел само няколко от тези книги ни допадаха, около час се мотахме около хеликон и спектър и мислихме кои книги да и вземем. и двете бяхме "HECK YEAH" за нещо на сандерсън, но еди няма голямо желание да чете нещо от него. 
най-накрая и се обадихме и я питахме до коя книга на хари потър е чела и излезе, че не е чела пета, шеста и седма и ние и купихме петата, "орденът на феникса", и "елинор и парк", защото обичаме рейнбоу рауъл. 

"нощният цирк" не е подарък, а е моя и просто си я нося в чантата, защото не излизам без книга от апартамента. 
ениуей, седяхме в парка и на сиел и направих фотосесия с "нощният цирк", тъй като много я харесва. 


започна да ръми, докато седяхме в парка и решихме да отидем до уиски бара, където седнахме в ъгъла, както винаги правим, в което и завадение да сме, защото в ъгъла е винаги най-приятно. след като почакахме малко, тъй като сервитьорката не ни видя, тя дойде и аз си поръчах ментов чай, а сиел си поръча марокино/моракино?? идк, и тогава не го разбрах, но пък миришеше много приятно. 


след уиски бара се прибрахме и по пътя към къщи забелязах една "cat orgy", както го нарече миш.само се надявам едуина да не види тоя пост.

No comments:

Post a Comment