Saturday, January 31, 2015

reunion of the booknerds

знаете ли какво мъчение е да виждаш свой приятел веднъж на 5-7 месеца, а да живеете в един град?! огромно мъчение е! 
с виктория, откакто се запознахме, сигурно сме се виждали около 3-4 пъти, защото съдбата не иска да ни събере. само по ваканции се виждаме и просто е мъчение. 
но пък тъй като и двете сме толкова готини си прекарваме чудесно всеки път. (от дълго време не съм писала пост, в който описвам деня си и вече позабравих какво да правя, but i'll try to make it good)
ениуей, заради нея станах в 8 часа в събота (you should appreciate me more, tori) и провървях цялото разстояние до центъра самичка, слушайки музика. 


после отидохме до хеликон и аз си купих "балади и разпади" на георги господинов, която бях готова да си поръчам от интернет в понеделник, защото мислех, че я няма в книжарницата, но се спасих от това да плащам доставка. 

след това, не знам защо, но отидохме до кауфланд и излязохме без да си взимаме нищичко и влязохме в outlet-а, защото тори си търсеше обувки за бягане на найки, но явно са имали само на рийбок. и жената показа моите обувки на рафтовете и другата работничка няколко минути гледаше ту моите крака, ту обувките на рафтовете и беше малко awkward. и виктория се опита да бутне вратата с цяла сила, на която пишеше дръпни. и добре, че не се случи като при синем да развали вратата и след това да си тръгне с покър фейс. 
седнахме на уиски бара, който беше много fancy и никога не бях влизала там. сиел през цялото лято повтаряше, че трябва да отидем там, защото веднъж като едни нейни роднини са я закарали там много и харесало. и наистина беше готино, макар че беше пълно с пушачи, а аз не мога да търпя цигарен дим много-много. поръчах си горещ шоколад, който излезе, че е нещо като пудинг и трябваше да го ям с лъжичката. 


говорихме си за "разбий ме" и за това, че уорнър всъщност е бебенце и тори си беше принтирала новелата "destroy me" и ми даваше да чета разни сцени и се убедих, че уорнър е още по-миличък, отколкото мислех, че е. искам да го прегърна. more on that утре, защото тази вечер ще свърша с книгата и утре ще напиша ревю.


дадох и да прочете "the unbecoming of mara dyer" и очаквам двете да фенгърлваме по ноа. 


и накрая отидохме до спектъра, защото все пак преди винаги от там си купувахме книги и е някак носталгично да влизаш там. и намерихме книга, която беше damaged as fuck.

и после дойде времето за раздяла. не, не плакохме, макар че "раздяла" прозвуча драматично. просто се прегърнахме и аз тръгнах към къщи с мама, която дойде до книжарницата, тъй като беше излязла да купи храна на джени. 
and that was the reunion of two booknerds.

No comments:

Post a Comment