Saturday, September 20, 2014

diy: органайзер

здравейте! тази седмица нямаше wrecksday, защото просто не можах да направя нищо в книгата и да снимам. но днес реших да направя diy за органайзер. 
ако не знаете какво е органайзер, то е нещо, в което пишете какви планове имате за в бъдеще, някакви събития/изпити/и всякакви други работи. и това ви помага да сте по-организирани. 
в някои градове може и да продават органайзери, но и самите вие може да си направите. а и е по-забавно да си го правиш сам. 
да започваме. 
какво ще ви трябва:


на първата страница налепих всякакви снимки и изрезки:


ето така би трябвало да изглежда органайзера ви. или поне моят изглежда така. след всеки месец си имам page of positivity, в която пиша/ще пиша забавни/хубави/позитивни неща от месеца:

има само едно нещо, защото винаги забравям да пиша.

след месеците имам няколко страници за домашни.


не, не пиша домашните си там. пиша какви домашни имам. и мисля, че това е доста полезно, защото по този начин няма как да забравите какво трябва да направите. 

тъй като тетрадката ми е разделена на две, реших да оставя втората част за книгите. там ще пиша бележки, ревюта и всичко друго за книгите. 


изрезките са от списанията от хеликон и от браво. 
останаха ми още няколко снимки и изрезки и реших да ги използвам по различен начин. и поукрасих малко и кориците на тетрадките. 


това е органайзера. 

а това тетрадката ми по английски. 

надявам се да ви харесва и скоро очаквайте поста със съвети за училище. goodbye, my kawaii potatoes. c: 

No comments:

Post a Comment